ЕКИП

ava-dragieva

Ава Азова-Драгиева

Консултант по Позитивната Психотерапия, треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения

 

За своята мисия споделя:

“Това, което правя в последните години е да върна себе си на своята душа. Да преоткрия Любовта и грижата към себе си за мен беше огромно предизвикателство, но и благословия. Искам да помогна на тези, които вървят по същия този път с моя опит. Да ги подкрепя, да бъда свидетел на техните успехи, за да знаят, че не са сами. Това е единствения път , който има смисъл- пътят, по който ние можем да се свържем първо със себе си, а след това – и с другите.”

В момента завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ. Участник във „Втори Национален Конгрес по Клинична Психология с международно участие” в София. Започва обучението си в Терапия с глас и звук, след като в процеса на работата си осъзнава силното въздействие на звука, музиката, изкуството и танца върху човека и благотворното им влияние върху психичното. Завършила Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров” в София с класическо пиано и глас. Използва арт подходи и техники, енергийна психотерапия, трансформационни дихателни техники и прана лечение като допълнителни подходи и инструменти в работата си. Иницииран енергиен лечител по системите Прана, Рейки и Омни Хийлинг с повече от 10 годишен опит. Обучавана в йога нидра релаксация, кундалини и ащанга виняса йога.

bojidar_cendov

Божидар Цендов

Сертифициран Хюман Дизайн Професионалист и преподавател на семинара „Да Живееш Дизайна Си“

 

Божидар Цендов е дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School). Завършва обучение по Физикална Радиестезия при инж. Валентин Маринов и Терапия с есенциите на д-р Бах при Лияна Петрова и Диана Илиева.

Прилага уникален подход при използване на Радиестезия в Терапията с есенции на д-р Бах. Притежава диплом за Рейки ниво Експерт с Рейки Мастер Станимир Марчев. НЛП Мастер Практик сертифициран лично от Ричард Бандлър – ко-създателя на НЛП.

DSC_9877b_obr

Дени Андонова

Холистичен консултант

 

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции. Вярва в холистичния подход, въздействието и осъзнаването в цялост на тялото, съзнанието, емоциите и енергийния поток. Работи изключително много с емоционалните, енергийните и физическите блокажи в контекста на постигането на желаните лични и професионални цели, както и подобряването на цялостното усещане за здраве на всички нива.

Има практика за холистичен подход с индивидуални клиенти, както и е съ-основател на The Happy Company School – цялостни програми за здраве и щастие на работното място под мотото „Щастието като бизнес модел“. Това, че образованието й е икономическо – бакалавър Стопанско управление и магистър Човешки ресурси – й помага да бъде насочена към получаване на конкретни резултати в желаните срокове и оптимизиране на процеса на осъзнаване и прилагане на стъпките, които ще доведат до исканите промените. Надградила е над това курсове по Клинична нутрициология и натуропатия, вибрационна медицина, Специализирана кинезиология. Обича да е иноватор и да експериментира – точно затова съчетава и трите направления хранене, емоции и енергиен баланс в подхода си както към индивидуалните, така и към корпоративните клиенти. Само в свързването на личните и професионалните цели, в грижата за себе си можем да допринесем и за цялото.

Своята мисия вижда така:
“За мен е огромна радост и привилегия да бъда до хората, които ми се доверяват и споделят себе си, по пътя им към осъзнаване на техния потенциал, подобряване на здравето във всички аспекти на живота им и израстването им до личностите, които желаят да бъдат. Мечтая за времето, когато грижата за себе си – за физическото, емоционалното и енергийното си състояние, ще е правило, а не изключение и за синергията, която цялостните, осъзнати и щастливи в своето изобилие хора могат да създадат. И искам да помогна, работейки над себе си и подкрепяйки другите, това да се случи колкото се може по-скоро“.

Преведи »