ЕКИП

ava-dragieva

Ава Азова-Драгиева

Консултант по Позитивната Психотерапия, треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения

 

За своята мисия споделя:

“Това, което правя в последните години е да върна себе си на своята душа. Да преоткрия Любовта и грижата към себе си за мен беше огромно предизвикателство, но и благословия. Искам да помогна на тези, които вървят по същия този път с моя опит. Да ги подкрепя, да бъда свидетел на техните успехи, за да знаят, че не са сами. Това е единствения път , който има смисъл- пътят, по който ние можем да се свържем първо със себе си , а след това – и с другите.”

В момента завършва магистратура по Артистични психо-социални практики и Психодрама към НБУ. Участник във „Втори Национален Конгрес по Клинична Психология с международно участие” в София. Започва обучението си в Терапия с глас и звук, след като в процеса на работата си осъзнава силното въздействие на звука, музиката, изкуството и танца върху човека и благотворното им влияние върху психичното. Завършила Музикална Академия „Проф. Панчо Владигеров” в София с класическо пиано и глас. Използва арт подходи и техники, енергийна психотерапия, трансформационни дихателни техники и прана лечение като допълнителни подходи и инструменти в работата си. Иницииран енергиен лечител по системите Прана, Рейки и Омни Хийлинг с повече от 10 годишен опит. Обучавана в йога нидра релаксация, кундалини и ащанга виняса йога.

bojidar_cendov

Божидар Цендов

Сертифициран Хюман Дизайн Професионалист и преподавател на семинара „Да Живееш Дизайна Си“

 

Божидар Цендов е дипломиран от Международния Институт по Хюман Дизайн (International Human Design School). Завършва обучение по Физикална Радиестезия при инж. Валентин Маринов и Терапия с есенциите на д-р Бах при Лияна Петрова и Диана Илиева.

Прилага уникален подход при използване на Радиестезия в Терапията с есенции на д-р Бах. Притежава диплом за Рейки ниво Експерт с Рейки Мастер Станимир Марчев. НЛП Мастер Практик сертифициран лично от Ричард Бандлър – ко-създателя на НЛП.

DSC_9877b_obr

Дени Андонова

Холистичен консултант

 

Специализира в комбинацията от клетъчно хранене, енергиен баланс чрез техники на кинезиологията и Синтеза Докосване за Здраве, както и вибрационна терапия с Австралийски Цветни Есенции. Вярва в холистичния подход, въздействието и осъзнаването в цялост на тялото, съзнанието, емоциите и енергийния поток. Работи изключително много с емоционалните, енергийните и физическите блокажи в контекста на постигането на желаните лични и професионални цели, както и подобряването на цялостното усещане за здраве на всички нива.

Има практика за холистичен подход с индивидуални клиенти, както и е съ-основател на The Happy Company School – цялостни програми за здраве и щастие на работното място под мотото „Щастието като бизнес модел“. Това, че образованието й е икономическо – бакалавър Стопанско управление и магистър Човешки ресурси – й помага да бъде насочена към получаване на конкретни резултати в желаните срокове и оптимизиране на процеса на осъзнаване и прилагане на стъпките, които ще доведат до исканите промените. Надградила е над това курсове по Клинична нутрициология и натуропатия, вибрационна медицина, Специализирана кинезиология. Обича да е иноватор и да експериментира – точно затова съчетава и трите направления хранене, емоции и енергиен баланс в подхода си както към индивидуалните, така и към корпоративните клиенти. Само в свързването на личните и професионалните цели, в грижата за себе си можем да допринесем и за цялото.

Своята мисия вижда така:
“За мен е огромна радост и привилегия да бъда до хората, които ми се доверяват и споделят себе си, по пътя им към осъзнаване на техния потенциал, подобряване на здравето във всички аспекти на живота им и израстването им до личностите, които желаят да бъдат. Мечтая за времето, когато грижата за себе си – за физическото, емоционалното и енергийното си състояние, ще е правило, а не изключение и за синергията, която цялостните, осъзнати и щастливи в своето изобилие хора могат да създадат. И искам да помогна, работейки над себе си и подкрепяйки другите, това да се случи колкото се може по-скоро“.

1500644088forsite

Димитринка Йорданова

Консултант по личностно развитие и основател на иновативен метод за трансформация на вокалните емоции при децата билингви ИЗКУСТВОТО НА ЕМОЦИИТЕ

 

Магистър по клинична психология в Нов Български Университет 2001г.. Специализира Краткосрочна терапия при д-р Боян Страхилов в Център „ПИК”… Работи като психолог в Нафтекс България Холдинг АД -групово-динамични форми на тренинг, психодиагностика, качествени методи на изследване. Участва в съставянето на първия каталог на психолозите в България (2003г.) Магистър по маркетинг в УНСС 2003г.

Работи като специалист на свободна практика в „ Център за Регионално Развитие ООД”като консултант по организационно развитие, психология на рекламата – качествени методи на изследване, комуникации.

От 2004г. живее в Италия . Работи като специалист по маркетинг в сферата на туризма.

През 2011 година специализира Voice&Coaching в LаVoce.net, Италия. FourVoiceColors® уникална методика за анализ и дешифриране на вокалните емоции. Представена на VI Научен Конгрес по Психология (2011г., София)

Изключителен представител на LA VOCE.NET за България.

Консултант на Културна Асоциация „ Паралел 43” и Българското Неделно Училище „ Асен и Илия пейкови” , Рим,Италия. 

Кореспондент на Интернет Радио Татковина от Рим (радиото на българите по света)

През юни 2017г. печели 2-ро място на межнународен конкурс за литература и изкуство „ Pa Piazzetta „ в Салерно, Италия, с разказа „ Гласът на камъните”.

Автор на иновативен метод за трансформация на вокалните емоции при децата билингви ИЗКУСТВОТО НА ЕМОЦИИТЕ

Член на:  Дружество на Психолозите в България, EFPA ( European Federation cf Psychologists’ Associatons ), на SIPAP в Италия

Димитринка Йорданова е консултант по личностно развитие, персонален коучинг. Работи с българите, живеещи в чужбина. Поставя акцент върху елементите на българската народопсихология и синкретизма в нашата култура. Представя една различна гледна точка към мистерията на българския глас.

Мисия
Изследване на духовната интелигентност на българина . Звукът като ключ към достигане на  вътрешния потенциал и самопознание.

Цели
Изграждане на синергия в общуването, посредством емпатията. Подобряване качеството на живот, чрез развитие на нови умения в комуникацията.
Изследване на гласа като причина за емоциите или  как се генерира едно чувство .
Трансформация на гнева в общуването, чрез прилагане на иновативен метод  с  аспекти на българска етнопсихология.

Проекти:
„Орфеевото цвете –харизмата на българина” 2014г.
Кампанията „Харизмата на българина”, стартира по цял свят на 1 ноември – Денят на народните будители , Рим.

Целта – да събере в книга разказите на успели българи по света. Да представи синтеза от тяхното обаяние, превърнало ги в победители в чуждия свят. Да дари сборника от разкази на децата от българските общности в чужбина.

 
Преведи »