fbpx

ИНТЕГРАЛНИ ФАМИЛНИ КОНСТЕЛАЦИИ

ОПИСАНИЕ

Работа с Фамилни-системни констелации

Този подход изследва мисловно-енергийното влияние на родовата система върху нашето съществуване тук и сега. Ние може да сме „вплетени“ в някой от фамилната система и така да не живеем своя живот.

Констелациите търсят тези несъзнавани идентификации, които ни правят уязвими и зависими от действията и желанията на някой друг. В една семейна система, ако се случи нещо на един от членовете и, това в по-малка или по-голяма степен засяга всички останали, независимо дали те желаят това или не.

Констелациите търсят трите главни прпичини за появата на проблеми в системата. Те са : Изключване – правото на принадлежност Незачитане на мястото – принципа за ранг, йерархия Нарушаве на равновесието между даване и получаване.

Политика за поверителност

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с политиката за поверителност и новата политика за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашите уеб сайтове.