fbpx

ИНДИВИДУАЛНА ПСИХОЛОГИЧНА СЕСИЯ

ОПИСАНИЕ


Цената на първата индивидуална консултация е 130лв, след което 90лв. за всяка следваща.

Времетраенето е между 60 и 75 минути.

Колкото до това, какво можете да очаквате – въз основа на психологичното интервю, което се прави с всеки клиент, се дават определени насоки за работа /като домашни/ и се прави обща характеристика на евентуалните причини, които стоят в основата на дадения проблем.

При желание, работата продължава и се влиза в „режим за терапия“ , която се прави веднъж седмично, защото разбирате, че с една консултация не е възможно да се постигне траен резултат, тъй като е нужно време, в което да се осъзнае защо се реагира по определени начини, които носят едни и същи резултати.

Целта на терапията е знание как да предизвикаме промяна и да следваме нов начин на действие, за да може да се промени и живота ни.

Политика за поверителност

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с политиката за поверителност и новата политика за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашите уеб сайтове.