Отзиви Маги Ангелова

ОТЗИВИ

Полина Попова


Купих си книгата "Възможно щастие" - комплименти за добре свършената работа, за прекрасния стил на писане, за ценните напътствия и насоки за вглеждане вътре в себе си, самоосъзнаване и приемане. Отлична е за самопомощ и докосва и най-нежните и най-изстрадателите струни на човешката душа. Благодаря!


Здравейте! Прочетох книгата Ви "Възможно щастие" и смятам,че е много полезна не само за саморазвитие,но и може да се ползва от нас ,Вашите колеги.Впечатлена съм не само от техниките,а и от готовността Ви да ги споделяте свободно.Ваш колега съм,но с по-скромен опит и съм преминала почти 6-7гг обучение към психологичните школи в България.Такива техники каквито прочетох в книгата Ви получаваме почти в края на обученията в модул Майсторско ниво или специализирани умения/ и то през сито и на час по лъжичка/.Благодаря Ви от все сърце и респект!🙂 Н .Попова

Калоян Божанов


Магдалена Ангелова прекрасна е!  Приятели и клиенти препоръчвам Ви я.

Елисавета Миткова


Книгата е невероятна, докосваща душата и определено ме кара да разбера по - добре неща случващи се в този момент от живота ми. Благодаря ти Маги!

Теодора Пенева


Маги огромно благодаря за прекрасната книга ,която написа за всички нас, които се осмелихме да тръгнем по пътя на нашата вътрешна трансформация!И както казваш: ''ЩАСТИЕТО Е ПАРФЮМ, С КОЙТО ПЪРВО ТРЯБВА ДА НАПРЪСКАМЕ СЕБЕ СИ И ЧАК СЛЕД ТОВА ДА ИЗБЕРЕМ С КОГО ДА СПОДЕЛИМ АРОМАТА МУ" С много любов в сърцето!

Анастасия - 38г годишно дете до вчера


Здравейте Маги, Най-сърдечно искам да ви благодаря за вашата прекрасна книга, която много ми помогна да призная и открия пред себе си дълго носените ми страхове и маски. А практиките ви за справяне с тях са точно това, в което винаги съм намирала своето спокойствие и усещане за любов и хармония. Безкрайно много ви благодаря за споделените знания и терапевтични програми. С най-добри пожелания за слънчеви, изпълнени със здраве, щастие и усмивки дни за вас!

Стиляна Стефанова


Една връзка със сигурност може да се развива и трябва да се развива. Ние сме минали през толкова различни етапи - трудни, лесни, безразлични и всеки етап ни е научил на нещо много полезно . В момента се намираме в етап на пълно щастие след 11 години заедно, две деца  за гърба ни и това, защото искаме да развием връзката си и го правим. И да допълня Маги е една от причините да се научим да искаме да развиваме и как да развиваме връзката си.  

Анелия Радкова


Благодаря ти, Маги! Ти си уникална! Бог да те благослови! Аз прекарах един вълшебен ден! Благодаря на момичетата и на твоя професионализъм и безусловна отдаденост на процеса! Обичам те!

Атанаска Донкова


Благодаря ти, Маги! Невероятен терапевт си, работата ти е толкова дълбока, че променяш човешки животи. Благодаря ти, че те има и ти пожелавам много успех.

Диди Димитрова


Браво, Маги, супер си! Аз не успях да те видя този път, но надявам се следващия път непременно да те видя!

Кристина Шилева


Маги и Тони, поклон пред вас и това, което правите! Дълбок и лекуващ процес! Наистина много силна сесия с оттенък, който продължава да работи за мен. Всяка среща с вас е вълнуваща и разтърсваща с позитивен ефект върху корена, рода и връзката на нас със самите себе си. Обичам работата и срещите с вас!
Select your currency
EUR Евро