ОТЗИВИ

Стиляна Стефанова


Една връзка със сигурност може да се развива и трябва да се развива. Ние сме минали през толкова различни етапи - трудни, лесни, безразлични и всеки етап ни е научил на нещо много полезно . В момента се намираме в етап на пълно щастие след 11 години заедно, две деца  за гърба ни и това, защото искаме да развием връзката си и го правим. И да допълня Маги е една от причините да се научим да искаме да развиваме и как да развиваме връзката си.  

Анелия Радкова


Благодаря ти, Маги! Ти си уникална! Бог да те благослови! Аз прекарах един вълшебен ден! Благодаря на момичетата и на твоя професионализъм и безусловна отдаденост на процеса! Обичам те!

Атанаска Донкова


Благодаря ти, Маги! Невероятен терапевт си, работата ти е толкова дълбока, че променяш човешки животи. Благодаря ти, че те има и ти пожелавам много успех.

Диди Димитрова


Браво, Маги, супер си! Аз не успях да те видя този път, но надявам се следващия път непременно да те видя!

Кристина Шилева


Маги и Тони, поклон пред вас и това, което правите! Дълбок и лекуващ процес! Наистина много силна сесия с оттенък, който продължава да работи за мен. Всяка среща с вас е вълнуваща и разтърсваща с позитивен ефект върху корена, рода и връзката на нас със самите себе си. Обичам работата и срещите с вас!

Политика за поверителност

Във връзка с изпълнението и прилагането на Общ регламент относно защитата на данните (Регламент (ЕС) 2016/679), с който се хармонизират правилата за защита на личните данни в държавите-членки на ЕС, може да се запознаете с политиката за поверителност и новата политика за съхранение на бисквитки. Моля запознайте се с тях, за да продължите да използвате нашите уеб сайтове.