fbpx
 
 

ДУХОВНИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

 

Духовните пътешествия са част от нашата работа.

Много хора избраха да пътуват с нас и намериха това от, което имат нужда в търсене на всеки един за себе си.
Насладете се на истинска почивка, духовно пътуване, към самите Вас, която ще обогати Вашия житейски опит по всички възможни начини. Ние избираме вдъхновяващи и прекрасни места за настаняване. Нашата практика с екипа е да създаваме пътувания, които ще укрепвят вашите психологични, духовни практики и знания, съчетани с дълбок психологичен тренинг. Нашата цел е да имате незабравими преживявания, които ще ви накарат да се чувствате възвисени и обновени.
Във всички пътувания са включени психологични тренинги с помощта, на които ще се свържете с Вътрешния си АЗ, ще имате процес на осъзнаване и трансформация.

Ние планираме пътувания с помощта на следните критерии:

1. Пътуване до място с магнетизъм и заряд
2. Да се насладим на екзотика съчетана с хубаво време
3. Програми, съответстващи на вибрацията На Маги Ангелова и екипа, които ще ви накарат да излезете извън зоната на конфорта. Психологични тренинги за връзка на ум ,душа и тяло
4. Личният контакт със съмишленици
5. Програмите, които създаваме помагат за личностно израстване, връзката с психичноното, осъзнаването, връзката със Висшия Аз, духовна вибрация и духовни практики, медитации, с които да може всеки един от вас да живее в мир и баланс със себе си. Тези практики са предназначени за всеки един, който е готов да направи крачката към себепознанието.

Нашето мото

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай.
 

ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТЕШЕСТВИЯ

    ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

    Открийте повече информация и за предстоящите ни семинари.
    Select your currency
    EUR Евро